Vraagbaak

Op de PlusTicket website koopt u eenvoudig, voordelig en veilig uw toegangskaarten voor attractieparken, beurzen, concerten, musicals, musea en meer.

Na betaling ontvangt u de tickets per mail. Deze toont u bij de ingang van het evenement op uw mobiele telefoon of u print ze uit in kleur of zwart wit. Ga direct naar de entree, u hoeft dus niet in de rij voor de kassa te wachten!

Ieder online ticket heeft een unieke barcode (streepjescode) die bij uw bezoek aan het evenement elektronisch wordt gecontroleerd. Een ticket is slechts éénmaal geldig, dus meermalen uitprinten heeft geen zin. Koop echter onze online tickets met barcode nooit van anderen (illegale tweedehandse doorverkoop), want u weet niet of ze al eerder zijn gebruikt. Dat voorkomt problemen bij de ingang. PlusTicket garandeert uitsluitend de geldigheid van tickets die via de PlusTicket website zijn besteld!
Voor elke bestelling gelden bestelkosten. Die komen bovenop uw ticketprijs. Bij online bestelling geldt het laagste tarief. Bij telefonische bestelling betaalt u iets meer voor onder meer de porto van verzending naar uw huisadres.

Soms worden onze tickets (illegaal) tweedehands doorverkocht voor een hogere prijs. Koop echter onze online tickets met barcode nooit van anderen, want u weet niet of ze al eerder zijn gebruikt. Dat voorkomt problemen bij de ingang. PlusTicket garandeert uitsluitend de geldigheid van tickets die via de PlusTicket website zijn gekocht!
PlusTicket is een officieel verkoopkanaal. Dit houdt in dat wij door de producent van een evenement zijn aangewezen als verkoper. Er zijn verschillende sites op internet waar tickets worden doorverkocht. U betaalt hiervoor vaak een veel hogere prijs. PlusTicket kan de geldigheid van dergelijke tickets nooit garanderen. Wij raden dit dan ook ten zeerste af. U kunt hier meer over lezen op www.weetwaarjekoopt.nl .
Nee. Op de PlusTicket website én op uw ticket staat duidelijk vermeld voor welke periode de aanbieding geldig is. Daarbuiten is uw ticket niet bruikbaar. Voor een verlopen ticket ontvangt u nooit geld retour!
De Algemene Voorwaarden kunt u hier lezen.


RESERVEREN

Misschien is uw emailadres onjuist ingevuld?
Of heeft u een verouderde browser. Gebruik Internet Explorer 7.0 en hoger of Firefox 3.0 en hoger. Kijk voor eventuele upgrades op www.microsoft.com (Explorer) of http://www.mozilla.com (Firefox).
Bij andere problemen kunt u met ons contact opnemen.

Hoe schrijf ik mij in of uit voor PlusTicket informatiebronnen?
Als u onze nieuwsbrieven ontvangt, treft u onderaan de afmeldlink.

Nationale Musicalbonnen en Theater- en Concertbonnen zijn bij PlusTicket.nl niet te verzilveren.

Indien u vrije zitplaats hebt in een bepaald vak, zijn er geen stoelen voor u op nummer gereserveerd. U zoekt dan zelf een plaats naast elkaar. Indien wel stoelnummers op de tickets staan, mag u er vanuit gaan dat u naast elkaar zit.

ANNULEREN

Nee. Zowel online als telefonische bestellingen worden ter controle volledig samengevat, alvorens tot betaling wordt overgegaan. In gemaakte reserveringen kunnen hierna geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Nee. PlusTicket annuleert geen bestellingen nadat deze betaald zijn. Tevens is het niet mogelijk om een wijziging op uw bestelling aan te brengen. Het kan echter voorkomen dat u wegens omstandigheden verhinderd bent het evenement van uw keuze te bezoeken. Door eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten bent u ervan verzekerd dat de door u gemaakte kosten (exclusief reserveringskosten) worden vergoed, mits u voldoet aan de voorwaarden. Voor een beperkt aantal evenementen biedt PlusTicket zelf een annuleringsverzekering aan. Voor alle overige tickets kunt u een annuleringsverzekering afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze.


Nee. Bij het uitvoeren van de betaling bent u akkoord gegaan met het definitief bestellen van de tickets. Eenmaal bestelde tickets kunnen niet worden teruggegeven. Vaak zijn tickets langere tijd geldig. Controleer dit op uw ticket. U kunt uw ticket dan op een ander moment in die periode alsnog gebruiken.

Met een annuleringsverzekering bent u ervan verzekerd dat de door u gemaakte kosten (exclusief reserveringskosten) worden vergoed, mits u voldoet aan de voorwaarden. Voor een beperkt aantal evenementen biedt PlusTicket zelf een annuleringsverzekering aan. Voor alle overige tickets kunt u een annuleringsverzekering afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij naar keuze.

BETALING

Bestelkosten betaalt u per ticket en vergoedt de kosten van dienstverlening van PlusTicket, de transactiekosten en (eventueel) verzendkosten.

U kunt direct online met creditcard of iDEAL via uw eigen bank betalen. Let op: iDEAL is alleen toegankelijk voor mensen met een Nederlandse rekening bij een bank die iDEAL ondersteunt. Telefonische bestellingen worden via een éénmalige machtiging afgeschreven.

TICKETS

U ontvangt uw tickets doorgaans binnen enkele uren na verwerking van de betaling op het door u opgegeven e-mailadres. Deze tickets bewaart u op uw mobiele telefoon of print u zelf uit, in kleur of zwart wit.

Is het bedrag al van uw rekening afgeschreven? Verzending vindt plaats ná ontvangst van uw betaling! Is er wel betaald en heeft u nog niets ontvangen, neem dan contact op. Wij helpen u graag en lossen het op.

Een eTicket is een elektronisch ticket met een unieke barcode (streepjescode). Deze eTicket(s) bewaart u op uw mobiele telefoon of print u uit en neemt u mee naar het evenement. Daar wordt de barcode gescand, waarna u toegang heeft tot het evenement. Zorg ervoor dat u elk individueel ticket print en meeneemt, aangezien elk ticket éénmalig toegang tot het evenement verschaft.

Doordat een eTicket digitaal wordt verstuurd, is het mogelijk 24uur per dag tickets te kopen. Voor morgen, of voor later. Tickets downloaden en uitprinten kan op elk gewenst moment, en hoeft dus niet meteen na de bestelling te gebeuren! PlusTicket ‘bewaart’ uw tickets op de site, opdat u ze niet verliest, en altijd kunt terugvinden. U heeft altijd uw ticket bij de hand. U hoeft niet meer uw huis uit of te wachten op de postbode.


Een eTicket vaker uitprinten heeft geen zin. Het ticket is voorzien van een unieke streepjescode; zodra deze éénmaal is gescand, is deze niet langer geldig. U heeft dus maar één keer toegang. Het is daarom aan te raden elk eTicket slechts éénmaal te printen, en niet eerder dan vlak voor gebruik.

Ja, eTickets zijn niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. U kunt dus, als u zelf verhinderd bent, uw eTicket aan iemand anders geven. Elk eTicket is uniek. Een eTicket kan overgedragen en gekopieerd worden, maar slechts één exemplaar zal toegang tot het evenement verschaffen.

Indien u gebruik maakt van een spamfilter kan de e-mail verwijderd zijn, of terecht zijn gekomen in een map `ongewenste mail`. De bevestigingsmail is niet nodig om toegang te krijgen tot het evenement. De tickets uiteraard wel!
Is het geld van uw rekening afgeschreven, maar heeft u de tickets nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Als u Apple Preview gebruikt kan het zijn dat gedeelten van uw eTicket niet goed op uw scherm verschijnen. Tevens komt het voor dat de streepjescodes bij het printen niet goed op het eTicket komen te staan. Mocht u tegen dit probleem aanlopen, open dan uw eTicket met Adobe Acrobat Reader in plaats van Preview. Hiermee zal alles wel goed in beeld en op papier komen. Adobe Acrobat Reader 5.0 of hoger nog niet geïnstalleerd? Download hier!

Afhankelijk van de applicatie die u gebuikt om pdf bestanden te openen kan het onder Linux zo zijn dat uw eTicket helemaal niet opent of er erg raar uitziet als u het eTicket geopend hebt. Als u Adobe Acrobat Reader gebruikt voor Linux dan werkt alles wel goed. Adobe Acrobat Reader 5.0 of hoger (nog niet geïnstalleerd? Download hier!)

Bij verlies of diefstal kan de houder geen aanspraak maken op een vervangingsbiljet of terugbetaling van enige gelden.

Uw ticket is uw toegangsbewijs tot het evenement. Bij de ingang wordt de unieke streepjescode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Voor deze controle is het van belang dat uw ticket niet gescheurd of gekreukeld is. Is dit toch gebeurd, dan dient u uw ticket opnieuw te printen.

Dit kan gerust, zolang de barcode ongeschonden blijft.

Dit is geen probleem zolang de barcode ongeschonden blijft en de tekst goed leesbaar is.

Uw ticket is uw toegangsbewijs tot het evenement. Bij de ingang wordt de unieke barcode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Voor deze controle is het van belang dat uw ticket compleet is. U dient dan ook uw ticket opnieuw te printen, op een andere printer of met een nieuwe cartridge.

Uw ticket is uw toegangsbewijs tot het park of evenement. Bij de ingang wordt de unieke barcode met een scanner elektronisch gecontroleerd. Voor deze controle is het van belang dat uw ticket compleet is. U dient dan ook uw ticket opnieuw te printen, op een andere printer of met een nieuwe cartridge.

Nee, alleen een ticket geprint op wit A4 formaat is geldig.

Ja. Het is niet noodzakelijk om uw ticket in kleur te printen. Alleen de leesbaarheid is van belang.

U kunt uw kaarten op iedere willekeurige printer uitprinten, dus bijvoorbeeld op uw werk of bij een familielid of kennis.

U kunt uw kaarten op iedere willekeurige printer uitprinten, dus bijvoorbeeld op uw werk of bij een familielid of kennis.

AFGELASTING

De organisator heeft het recht om het evenement te verplaatsen of te annuleren. In dat geval zal, voor zover aantoonbaar aan PlusTicket voldaan, de organisator op verzoek de ticketprijs restitueren, dan wel beslissen de tickets op een andere datum voor een vergelijkbare voorstelling geschikt te maken. Bestelkosten worden niet vergoed. Indien de organisator van het afgelaste evenement de mogelijkheid tot restitutie niet biedt, zal er niet aan een restitutieverzoek kunnen worden voldaan.